Prosperos

Vereniging voor kunstbeoefening

Inschrijvingsformulier

* deze velden zijn verplicht in te vullen

Ik schrijf me in voor

Letterkappen voor beginners en gevorderden - najaar 2019

Dag en uur: Op zaterdagnamiddag van 13.30 tot 16.30 uur.

Data 2019: 14/09 - 28/09 - 12/10 - 26/10 - 09/11 - 23/11 - 14/12 - 21/12.

Basisprijs: 169 euro

Materiaal

Neen, ik heb mijn eigen materiaal
Ja, ik koop hamer, beitels en schuurblok via Prosperos

Meer info →

Algemene voorwaarden deelname activiteiten Prosperos

  1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de deelnemers van de activiteiten georganiseerd door Prosperos vzw met ondernemingsnummer 0558.864.708. Onder activiteiten wordt verstaan lessenreeksen, modelsessies, workshops, lezingen, uitstappen.
  2. Alle praktische informatie over de activiteiten vind je terug op de website www.prosperos.be.
  3. Inschrijven gebeurt via het online inschrijvingsformulier. Na je inschrijving zal je via email gevraagd worden om het inschrijvingsgeld over te schrijven op rekeningnummer BE87 0017 3455 3794.
  4. Het bedrag van het inschrijvingsgeld is verschillend per activiteit. Je kan de bedragen terugvinden op de website. Het inschrijvingsgeld is inclusief burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen tijdens de activiteit. Kortingen worden enkel gegeven aan leden. De korting is vermeld op de website bij elke activiteit.
  5. Je bent een deelnemer als je voor een activiteit bent ingeschreven en als je het volledige inschrijvingsgeld hebt betaald.
  6. Prosperos vzw behoudt zich het recht om een activiteit te annuleren indien er onvoldoende inschrijvingen zijn en in geval van overmacht. In voorkomend geval wordt het volledige inschrijvingsgeld terugbetaald aan de deelnemer.
  7. Prosperos vzw behoudt zich het recht om de inschrijvingen voor een activiteit te stoppen indien het maximum aantal deelnemers werd bereikt.
  8. Annuleren door de deelnemer kan tot 14 dagen voor aanvang van de activiteit. In voorkomend geval wordt het inschrijvingsgeld volledig terugbetaald. Bij het stopzetten van je deelname tijdens een activiteit wordt geen inschrijvingsgeld terugbetaald.

Kies Verzenden om je inschrijving aan te vragen. Er wordt een kopie van je inschrijving naar je email verstuurd. Door te verzenden, verklaar je je akoord met de algemene voorwaarden hierboven.